Qigong i Tommerup

Qigong er en blid bevægelsesform der har til mål at støtte dig til at hele, styrke og genopbygge dit væv.
Qigong betyder “energi i bevægelse” (udtales “tjigong”) - Qigong er kendt og brugt i Kina gennem flere 1000 år .
Gennem rolige blide bevægelser, og et øget fokus på at mærke din egen forbindelse mellem krop og sind, støttes du til at tage vare på dig selv.
Jeg vil gennem sæsonen introducere dig til en bred række at øvelser og serier, der har til formål at øge din kropsbevidsthed og styrke dig i krop og sind.
Holdet er for alle mellem 16-100 år. Øvelser kan gøres stående eller siddende på stol eller bold.
Om du er ny eller øvet gør ingen forskel, alle kan deltage og justerer øvelserne til eget niveau.
Jeg er uddannet ved Vibeke Fraling https://qigongacademy.dk Jeg har dyrket i Qgong i mange år, og er underviser i Tommerup idræt.
Jeg har på egen krop mærket, hvordan Qigong -via en øget kropsbevidsthed- har bedret min kropsholdning, styrket min fysik, og givet mig redskaberne til at passe bedre på mig selv i krop og sind.
Jeg glæder mig til at guide dig, til at skabe din egen Qi (energi), samt at støtte dig, til at skabe flow i energien, du kan benytte i din dagligdag. 

Praktisk info: Du skal iføre dig tøj, du kan bevæge dig frit i, samt en trøje, så du ikke bliver kold. Qigong udføres uden sko, gerne bare tæer eller toosocks. Du skal medbringe et underlag at stå på samt et tæppe. Medbring en flaske vand.

Sted:    Tommerup skoles gymnastiksal, stadionvænget 7.
Dag:    Onsdage kl. 17-18.15. (Sæson 6/9-23 - 12/6-24). (Ny sæson 4/9-24 - 11/6-25).
Deltagergebyr: Holdet er en del af Unge/voksenkontingentet 1.050 kr. og Pensionistkontingentet 950 kr. Hvis du kun vil gå på dette hold koster det 800 kr.

Qigong:
Unge/voksenkontingent:
Pensionistkontingent:
Træner: Sandra Mølgaard (21 90 92 29)
Tommerup Idræt | Bystævnevej 19 | 5690 Tommerup | Tlf.: +45 28952183 CVR: 33980000