Tommerup Idræts Initiativpris

Foreningen overrækker hvert år en initiativpris til en person, der har ydet en ekstra indsats, taget initiativ til noget der udvikler foreningen, sætter nye aktiviteter i gang, går foran og har et godt humør.
Johnny Svane 2023

Tildeles Johnny Svane for det engagement han udviser i foreningen.
Johnny kom ind i foreningen for at starte basketball op og det skal vi da lover for han har. Han er selv træner for en del af holdene og har været primos motor i at få lavet Højfynshallen til en godkendt kampbane, som der kan spilles turneringer på.
Ud over sin trænergerning, har Johnny også siddet i bestyrelsen siden han kom ind i foreningen.
Johnny er altid i godt humør, som han spreder, hvor han kommer.
                         
Sandra Mølgaard 2022

Tildeles Sandra Mølgaard for det arrangement hun udviser i foreningen.
Sandra har uddannet sig indenfor Qigong og videreført en god tradition, der var i foreningen i forvejen. 
Hun har gennem årene lavet tilpassede hold og familie Qigong. Hvis hun ellers havde mere tid ville hun som også udbyde flere hold, da der er rift om pladserne.
Ud over arbejdet med sine hold, har hun altid været villig til at give en hånd med i de øvrige arrangementer vi har i foreningen.

 
Carina Pontø 2021

Tildeles Carian Pontø for det engagement hun udviser i foreningen.
Carina har lige fra starten vist initiativ ved at få Croosdance ind i vores forening.
Ud over at trække nye medlemmer ind i foreningen, har hun også været med, når der skulle arrangeres ting i foreningen.
Der er ingen tvivl om at hun brænder for sin sport og vores forening.
                          


 
Inge Holst 2019

Tildeles Inge Holst for det engagement hun udviser i foreningen.
Inge har altid været en del af foreningen, hvor hun har haft forskellige hold gennem årene. Hun har også været primus motor til opstart af forskellige hold og arrangementer, som Skovfitness, Naturtræning og Nytårsgaloppen.
Selvom Inge er gammel i gårde og nu også selv har nået en moden alder, hindrer det hende ikke i, forsat at uddanne sig og følge med i alt det der sker idenfor idræt.      
    
Hanne Nielsen 2018

Tildeles Hanne Nielsen for det engagement hun udviser i foreningen. Hanne har altid været frisk på at starte noget nyt, man kan jo altid lære det, vil vi tro er hendes motto. Hun startede som springinstruktør hos børnene, så blev det de voksne med frisk motion og Skovfitness. Men nu er hendes hjertebarn, Qigongen. Hun har uddannet sig  flittigt i denne kiniske helsegymnastik, så hun kan undervise både store og små.
Derud over har Hanne altid været med til at foreslå nye initiativer og ikke været bange for at yde sin del af opgaverne i foreningen.     
                                          
 
Kirsten Markussen 2017

Tildeles Kirsten Markusssen for det engagement hun udviser i foreningen med Idræt om dagen.
Hun har været en del af foreningen siden dens start. Da hun gik på efterløn, blev hun en drivende kraft i, at få opstartet alle de aktiviteter vi har i dagtimerne nu. Derudover er hun selv en yderst kompetent og veluddannet træner på mange af holdene.
Kirsten er meget afholdt blandt sine deltagere for sit rolige og glade væsen, samt det store sociale angagement hun udviser.                                                

 
Lone Simonsen 2016

Tildeles dig, fordi du er Tommerup Idræts guldåre. Du er en inspiration og energikilde af godt humør, der i aller højeste grad får foreningen til at fortsætte i en positiv retning.

Når der holdes møder er det ofte hos dig, hvor der ikke mangler noget, for du arbejder for gode betingelser for de frivillige i vores forening. Derudover har du styr på redskaberne på vores forskellige træningssteder, dagsorden til diverse møder og giver information fra diverse tiltag eller møder som du har været med til videre til dem der kan bruge det.
Du har sat dig godt ind i alting, der er styr på tingene, så du har altid svar på spørgsmål uanset om det er fra trænerne, medlemmer af foreningen eller bestyrelsen. Du får dokumenteret alt der kan dokumenteres, så informationerne er lette at finde.


Du er utrolig lydhør og uddelegerer opgaver på en behagelig måde, så foreningsarbejdet går som en leg. Du er foreningens kvinde og med dig ved roret har vi en fantastisk forening.
 
Birger Markman 2015

Tildeles Birger Markmann for det engagement, hjerteblod og idérigdom han udviser, når det gælder Tommerup Idræt. Han er fantastisk til at gøre opmærksom på ting der sker i foreningen, det være sig i aviser, på facebook og ikke mindst mund til mund metoden i nærområdet.

Birger står altid klar til at hjælpe, specielt vores ældre medlemmer.
Birger har gjort et stort benarbejde for at få gang i vores bordtennisafdelingen. Fra at være et par stykker, der bare ville spille, til en afdeling der nu har mange nationaliteter og deltager i turneringer.
Tommerup Idræt | Bystævnevej 19 | 5690 Tommerup | Tlf.: +45 28952183 CVR: 33980000